Nikada necu zaboraviti svoje iskustvo na ekskurziji u Crnoj Gori. Putovali smo poprilicno dugo. U moj razred je islo samo pet djevojaka a ostalo su sve bili decki. Mi cure smo bile veoma bliske sa djecacima, bili su nam kao braca.
Kada smo stigli u Herceg Novi smjestili smo se svi u hotel. Nas tri djevojke smo spavale zajedno, ostali su podjeljeni sa neki drugim razredima u sobe odmah do nas. Samom u krevetu spavala je moja drugarica Dijana. Dijana je bila veoma otvorena o spavanju sa dečkima i bez dlake na jeziku mi je govorila o svojim deckima, njihovim alatkama i o njenom iskustvu… Ja sam nasuprot nje samo spavala sa svojim deckom koji me je vijerno cekao kuci. Bilo nam je nezaboravno vrijeme tamo. Jedne noci smo ja i Dijana ostale u sobi same. Ona je otisla da se tusira. Bila je poprilicno dugo u kupatilu dok sam ja cekala u sobi i citala neki roman. Potpuno sam zaboravila da je ona u kupatilu usla sam da pijem vode. Ugledala sam Dijanu potpuno gollu.

Gruddi cvrste i lijepe, ravan stomak, lijepe i duge noge. Imala je malo sire kukove, ali zato veliku zaddnjicu. Sjedila je na kadi rasirenih nogu. Jednom rukom se drzala za mokru kosu, drugom rukom nešto drugo. Uzzdisala je. Zatim je pogledala u mene. Ja sam ostala bez daha. Rekla je: „Uzmi slobodno sto ti treba, nema veze zene smo“ Nisam mogla usta zatvoriti, gledala sam u nju ne samo sa ocima jedne drugarice nego sa ocima pohote. Rekla sam da se zelim i ja tusirati. Ona je nastavila to što radi i gledala mi uporno u gruddi. Lagano sam se svllacila pred njom i ostala sam samo u boksicama. Ona je ustala sa kade i pocela da mi… za na stavak kl iknite na re klamu isp od

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here